De kracht van water
Ooit willen weten wat water allemaal kan? Voor de meeste mensen is water eenvoudig te verkrijgen, veilig en effectief voor het lichaam. Het drinken van water is gezond, of zoals ooit een reclame het uitdrukte: 'van levensbelang'. Het menselijk lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. En ook onze aarde is voor het merendeel bedekt met water. Waarschijnlijk ken je de chemische formule, H2O en dat het als gas, vloeistof en in vaste vorm kan bestaan. 

Geheugen
Maar wist je ook dat er positief water bestaat? Dat water intelligent is? Dat water een buitengewoon geheugen heeft? Dat het reageert op impulsen als muziek, woorden en gedachten? Interessanter nog, weet je ook dat water over unieke eigenschappen beschikt waar door je water kunt structureren, programmeren en van informatie kunt voorzien?

Boeiende verhalen, bijzondere feiten
In deze workshop/lezing laten we alle wetenswaardigheden over water de revue passeren. Vanuit boeiende verhalen en bijzondere feiten leer je wat het effect is van woorden en gedachten op andere mensen, dieren, planten en je omgeving. Je krijgt inzicht over wat je eigen gedrag en woorden bij een ander teweeg kunnen brengen.

Divine Ratio
De divine ratio is de mathematische structuur van schoonheid. Wanneer je de natuur bestudeert en jezelf verwondert over haar unieke eigenschappen dan kom je in aanraking met het getal phi en de divine ratio. Zo ook bij het bestuderen van water. In deze workshop kan de werkelijke onderbouwing van al wat leeft dan ook niet ontbreken.