Ontwikkel je talent
Ter ondersteuning van TheTrueTalentTeam www.thetruetalentteam.nl verzorgen wij de opleidingen die je in staat stellen te werken met het Me. en We. meetinstrument Deze persoonlijkheidsmetingen gebaseerd op de vier types van Jung combineert archetypische beelden met bewust gekozen competenties. 

TheTrueTrainingTeam staat voor kwaliteit, binding, informatie en inspiratie. Wij bieden hoogwaardige modules aan om jouw bestaande kennis te verfijnen en aan te scherpen; in een hoog tempo, met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. 

Me. is een krachtig instrument met verschillende mogelijkheden en diverse rapportage vormen. De gelaagde opbouw van ons trainingsprogramma sluit hierop aan. Wij leren je werken met Me. en We. Eén of twee dagen je intensief verdiepen in de theorie, examen doen, praktijk ervaring opbouwen en na enkele weken een terugkom-moment voor verdere verdieping. Wij noemen dit spiraalsgewijs leren. Na enkele maanden ben je toe aan het volgende niveau.

Bij TheTrueTrainingTeam studeer je intensief. Je nieuwe kennis is direct toepasbaar binnen jouw dagelijkse werkzaamheden. Als mensen jouw passie zijn, kun je bij ons nog jaren kennis en inspiratie opdoen!

Hoe? Door een combinatie van theorie en praktijk leer je verfijning aan te brengen in jouw kennis. Wanneer je geaccrediteerd bent in het werken met Me. vormt intervisie een verplicht onderdeel voor het behoud van jouw licentie. 

Wij halen het beste uit onszelf of aan jou te geven!TheTrueTrainingTeam