Consultancy

Talent centraal
In al onze modellen staat talent centraal. De mate waarin talent benut wordt bepaalt het rendement van de organisatie. Het Talent Management Systeem© is de praktische toepassing daarvan. Weet wat je in huis hebt en wie je versterkt. Zoek en vind de perfect match voor team en collega's. Zorg dat competentie ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling is. Maak als organisatie het verschil waardoor talent zich in jouw organisatie wil en kan ontwikkelen. 

Zichtbaar, meetbaar en bespreekbaar
Organisatie vraagstukken worden beantwoord vanuit een breed perspectief waarin de mens centraal staat. Data die voortkomen uit de talentscan worden verwerkt in verschillende modellen. Zo kunnen we antwoord geven op verschillende organisatie vraagstukken. 
Hoe worden we een preferred employer? Hoe agile is onze organisatie? Kunnen we verzuim voorspellen en terugdringen? Hoe kunnen we werkplezier faciliteren voor alle generaties binnen onze organisatie? Wij willen diversiteit in onze organisatie stimuleren, wat betekent dat voor ons recruitment proces? In onze organisatie hebben we te maken met verschillende culturen, hoe kunnen wij effectief met elkaar communiceren?

Duurzaam leiderschap
Leiderschap is bepalend voor het succes en de vitaliteit van een team en organisatie. Duurzaam leiderschap kijkt verder dan de korte termijn. De ontwikkeling van een team en de organisatie staat centraal. Wij versterken het leiderschap in de organisatie vanuit drie praktische modules: basic leadership, people management en emotional&social intelligence in management.



Nieuws

Abonneer je op Gail's nieuwsbrief
Klik hier voor Gail's blog!