Persoonlijkheidstypologie
Prof. Carl Jung ontdekte een persoonlijkheidstypologie die de basis vormen voor verschillende persoonlijkheidstypen en stijlen vergelijkbaar met de Myers Briggs Type Indicator (MBTI). Jung's inzichten maken mensen bewust van hun onbewuste drijfveren die dominant aanwezig zijn in relatie tot hun bewuste gedrag. TheTrueTalentTeam heeft de MBTI methodiek geintegreerd en verfijnd naar een hoger niveau. Deze assessment tool heet Me. 

TheTrueTalentTeam
Me. is uniek omdat het bewust gekozen competenties samenbrengt met onbewust gedreven keuzes over mentale beeld en de relatie tussen beiden. Wanneer ontwikkelde competenties gerelateerd zijn aan voorkeursarchetypes dan zal de persoon vanuit natuurlijke kracht zijn competenties inzetten. Het gebruik hiervan is als zwemmen met de stroom mee.

Competentie ontwikkeling
Terwijl ontwikkelde competenties met betrekking tot niet voorkeursarchetypes kunnen leiden tot onproductief gedrag, met name wanneer de persoon onder stress of druk komt te staan. Deze competenties kunnen omschreven worden als fragiele kracht of aangepast gedrag. Het gebruik hiervan is als zwemmen tegen de stroom in.

Profielschets
De Me. is een online test www.thetruetalentteam.nl. De test resultaten worden weergegeven in een talent rapport. In een analyse gesprek krijg je inzicht in wie je bent en waar je ontwikkelpotentieel ligt. Zo kunnen we jouw volgende carrière stap zichtbaar maken en onderbouwen met te ontwikkelen competenties.