Partner
Als partner in TheTrueTalentTeam werken wij Business to Business. Wij leveren onze producten aan business partners en bieden hen alle noodzakelijke kennis om zich met onze producten in de markt te onderscheiden. Wij leren hun werken met Me. en We. op het niveau dat aansluit bij het gebruik binnen hun organisatie of bij hun klanten. Al onze kennisontwikkeling en kennisoverdracht organiseren we vanuit ons opleidingsinstituut TheTrueTrainingTeam onderdeel van Gail's Company. 

Empowerment
Het draait om empowerment. Wij leren jou een omgeving te scheppen waarin talent kan bruisen en zich kan ontwikkelen. Wij ondersteunen onze business partners, resellers, coaches en consultants niet alleen in hun persoonlijke ontwikkeling maar vooral ook in het delen van kennis met anderen. De mens staat bij ons centraal. Dat betekent de mens in z'n kracht. 

Me. en We. maken talent zichtbaar
Ons onderscheidend vermogen: de producten Me. en We. geven inzicht in echte talenten van mensen en maken hun onbewuste drijfveren en aangepast gedrag zichtbaar. De snelheid van de Me. meting (ong. 15 min.), de scherpte van de analyse, de meertaligheid evenals de laag drempeligheid maken onze meting inpasbaar binnen elke organisatie.

Hoe?
Word business partner, coach of zelfs trainer. Wij trainen jou en voorzien je van de kennis en ondersteuning die jij nodig hebt.