Kennis
Een training van Gail's Academy kenmerkt zich door enthousiasme, gedrevenheid en een gedegen kennis van het vakgebied. Of het nu ME4ALL accreditatie, een Master opleiding, intercultureel management, leiderschap of coaching trainingen betreft, kennis wordt zodanig aangeboden dat het direct toepasbaar is in de praktijk. Opleidingen worden gegeven op basis van vrije inschrijving. Sommige opleidingen vereisen specifieke voorkennis. Wij delen onze kennis ook in-company, in workshops op maat.

Toepasbaar
De trainers verbinden jouw bestaande ervaring met een theoretisch kader waardoor vanuit herkenning, verdieping kan ontstaan. Presentaties zijn kleurrijk en interactief. Film fragmenten zorgen voor herkenning en inzicht. De trainers van Gail's Adademy inspireren vanuit hun rijke internationale ervaring in het bedrijfsleven. Geen droge theorie maar boeiende materie.

Trainers
Naast Gail Heslinga en Chris Soels zijn ook Peter Nouwen en Tara Dik verbonden aan Gail's Academy. Opleidingen worden gegeven in het Nederlands, Engels en Frans.

Opleidingsgids
Een opleidingsgids is beschikbaar. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In het menu contact staat de agenda voor een actueel aanbod.
Of maak vrijblijvend een afspraak.

'Ik heb diverse cursussen gevolgd bij Gail's Academy waaronder Effectief Communiceren. In deze cursus heeft Gail mij de basisvaardigheden bijgebracht van NLP. Ik kreeg tips die ik direct in de praktijk kon toepassen en die in het bijzonder - in mijn rol als intercedent - dagelijks van pas komen. Ik ga met veel meer energie naar mijn werk, voer mijn taken met meer enthousiasme uit en ben doelgerichter en bewuster bezig wat leidt tot een beter resultaat. Daarom raad ik een ieder aan om bij Gail aan te kloppen, je kunt er alleen maar beter van worden!' Lucinde Hesselink Intercedent bij Olympia Uitzendbureau.