Competentie ontwikkeling
Speciaal voor de organisaties waar wij werkzaam zijn hebben wij veel voorkomende vragen vertaald naar workshops die aansluiten bij de competentie ontwikkeling van talent. Van Basic Leadership Skills tot de Vijf belangrijkste bronnen van miscommunicatie. Van Feedback voor succes teams tot Weerstand omzeilen, Weerbaarheid en Zichtbaar zijn.

Adviesvaardigheden
Bestaat jouw werk eruit dat je klanten of collega's moet adviseren? In de workshop Goed bedoeld of goed ontvangen leren we je adviesvaardigheden voor professionals. Effectief informatie overdragen, weerstand omzeilen en effectief communiceren staat centraal. Zorg dat je je publiek weet te boeien door je presentaties af te stemmen op hun ervaringen. Leer omgaan met de verschillende behoeftes van verschillende generaties. 

Resultaat
Aan het eind van de dag beschik je over een bewezen succes format, ben je je bewust van verschillende leerstijlen en heb je geoefend met effectieve informatieoverdracht. 

Brochure
Ben je in jouw organisatie verantwoordelijk voor talent development? Onze workshops sluiten aan bij veel gestelde vragen van zelforganiserende teams. Een in-company programma sluit altijd aan op de vraag van het team. Onze opleidingsgids dient ter inspiratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.