Ervaring
Gail heeft jarenlange ervaring op het gebied van consultancy en training in het bedrijfsleven op midden- en hoger managementniveau. Haar kennis is gebaseerd op een BSc. en postgraduate diploma in marketing (international business) en ruim 15 jaar studie in de belevingspsychologie. Zij is een ABNLP gecertificeerd trainer en opgenomen in het CRKBO. 

Passie
Mijn passie is kennisdelen en mensen vanuit hun natuurlijke kracht laten werken. Ik zie mijzelf als een katalysator in veranderingsprocessen. Mijn trainingen worden gekenmerkt door een veilige omgeving waarbinnen verandering plaatsvindt. Ik vind het belangrijk dat mensen de kans krijgen om zichzelf te zijn. Ik word ervaren als enthousiast en betrokken. 

Opdrachtgevers
Alzheimer Nederland, Apollo Vredestein, Bennink Adviseurs, British American Tobacco, Chiquita Brands, Dieco Electronics BV, Gemeente Berkelland, Logica CMG, Idreco, NES International, Rabobank, Stolwijk Kelderman Kennisnetwerk, Team Nijhuis, De Hartekampgroep, Raphael Stichting, Stichting Bureaus Jeugdzorg, e.a.