De ME4ALL Talentscan is een unieke test gebaseerd op het gedachtengoed van Hipocrates en Jung. Net als MBTI, Insights Discovery en DISC staan persoonlijkheidstypen centraal. De talentscan onderscheidt zich door de eenvoud en een unieke combinatie van onbewuste en bewuste keuzes. Daardoor ontstaat inzicht in onbewuste drijfveren, talentontwikkeling en vitaliteit. Hoewel de digitale test slechts 15 minuten in beslag neemt, kunnen de data op meerdere manieren weergegeven worden. Daardoor kent de Talentscan vele toepassingsgebieden.

Competentie ontwikkeling
Waarin investeer je? Wil je een generalist worden of wil je ontdekken wie je bent en het beste geven van jezelf? De Talentscan geeft informatie over de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Talentrapport
Wanneer je de Talentscan gedaan hebt ontvang je een persoonlijk talent rapport. Het laat zien wie je bent en wat er bij je past. Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Doe eerst de talentscan en solliciteer gericht. Heb je vragen op het gebied van studiekeuzes? Heb je te maken met burn-out of bore-out? Het talent rapport beantwoordt jouw specifieke vraag.

Stuur je aanvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..