Holistisch
Vanuit zijn brede interesse in de mens vanuit al zijn perspectieven heeft Chris Soels een unieke holistische kijk op het individu binnen zijn professionele, sociale en maatschappelijke context.

Duurzaam leiderschap
Zijn kennis en ervaring als internationaal zakenman gecombineerd met zijn creatief denkkader, maakt het mogelijk om complexe vraagstukken te vertalen naar concreet werkbare oplossingen. Duurzaam leiderschap vanuit het individu in zijn omgeving is de kern van een positieve bewuste bijdrage aan een steeds veranderende wereld. In zijn research verbindt Chris bestaande kennisgebieden met elkaar waardoor nieuwe inzichten en toepassingsmogelijkheden ontstaan. 

Ervaring
Chris Soels is naast zijn opleiding in o.a. fysiotherapie en acupunctuur, opgeleid op het gebied van analytisch psycholoog, ingenieur, intercultureel management- en communicatie. Vanuit zijn ervaring als algemeen directeur is Chris Soels strateeg, organisatiedeskundige, crisismanager, bemiddelaar, veranderdeskundige en ICT global outsourcing specialist. Zijn visie op leiderschap is bepaald door een periode van meer dan 15 jaar bij EDS.

Opdrachtgevers
Chris werkt als executive coach en consultant voor o.a. Alzheimer Nederland, Bennink Adviseurs, BlueBricks, Bosch, Diageo, Huawei, IBM, Lilly, NES International, Sony Benelux, Stolwijk Kelderman, Sytec, Team Nijhuis, TPI, TriFinance, With.