Talent heeft vele gezichten
In aanloop naar de publicatie van het boek De ontdekking van geluk publiceert Gail Heslinga regelmatig een blog op all4talent.wordpress.com. Onder het motto Talent heeft vele gezichten deelt Gail persoonlijke ervaringen waarin talent centraal staat.

Masterclasses
Nieuwe kennis wordt gepresenteerd in Masterclasses gegeven door Master Trainer Chris Soels. De lezingen inspireren business partners en belangstellenden om hun bestaande kennis te verdiepen en uit te breiden. Geen specifieke voorkennis is noodzakelijk om deze bij te wonen.

Vitaliteit
Goed water is van levensbelang. Chris neemt je mee in de verborgen wereld van water, beginnend bij de bron, het gletsjer water dat nooit bevriest. Stroom afwaarts gaat het over de vier fasen van water, de rol die het speelt op celniveau, de manier waarop water onthoudt, de invloed van taal en daarmee op ons brein. En vooral de implicaties van deze kennis en de praktische toepassing in ons dagelijks leven.

Coaching
Voor coaches is er de Circle of Life - een reis door de tijd van je leven. In deze Masterclass introduceert Chris Soels de vier pilaren en acht essenties van het leven. Hoe zij je ondersteunen en kunnen remmen om tot volle bloei te komen. Helder en vooral herkenbaar, reis je door de tijd die hebt gekregen in jouw leven. Geïnspireerd en gesterkt door praktische handreikingen ben je in staat om je leven of dat van anderen, bewust vorm te geven.

Chris Soels werkt momenteel aan een boek waarin het Energetisch Organisatie Model© centraal staat.