Talent ontwikkeling
De ME4ALL Talentscan is een unieke test gebaseerd op het gedachtengoed van Hipocrates en Jung. Door een unieke combinatie van onbewuste en bewuste keuzes ontstaat inzicht in onbewuste drijfveren, talentontwikkeling en vitaliteit. Hoewel de digitale test slechts 15 minuten in beslag neemt, kunnen de data op meerdere manier weergegeven worden. Daardoor kent de Talentscan vele toepassingsgebieden.

Opleidingsprogramma
Vraag onze opleidingsgids aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierin vind je zowel de basis opleiding voor het werken met de Talentscan als de opleiding voor Talent management, Coach en Consultant. Ook NLP opleidingen in combinatie met het gebruik van de Talentscan kun je volgen bij Gail's Academy. Het ABNLP erkend trainingsinstituut heeft een CRKBO registratie. 

Uniek
In 2018 worden nieuwe opleidingen aangeboden op het gebied van Agile Management en Emotionele Intelligentie. Voor coaches is er naast de module over Vitaliteit (burn-out en bore-out de baas) de verdiepingsmodule The Circle of Life. 

In-company
Diverse workshops gericht op talent- en competentie ontwikkeling worden ook in-company aangeboden. Door de CRKBO registratie is een samenwerking met Gail's Academy vooral voor Stichtingen financieel aantrekkelijk vanwege de BTW vrijstelling.