Wanneer je de Talentscan hebt teruggekoppeld aan de kandidaat is de meest gestelde vraag: hoe nu verder? Als Master Coach ondersteun je mensen om vanuit plezier en natuurlijk talent in het leven te staan. Als Consultant ondersteun je groepen om als team effectiever samen te werken. Vanuit de rol van Teamcoach/Consultant kun je de gewenste transformaties faciliteren.

Wij willen dat mensen met plezier bij ons werken en zich goed voelen. 
Wat kunnen wij als organisatie daaraan bijdragen?

Coach
Als ME4ALL coach kun je een plan van aanpak maken, beschik je over meerdere werkvormen om competenties te ontwikkelen, kun je inzicht geven in het ontstaan van patronen en hier op een oplossingsgerichte wijze mee omgaan. Je kunt burn-out en bore-out vroegtijdig signaleren en voorkomen.

Consultant
Als ME4ALL consultant ben je in staat op teams inzicht te geven in hun ontwikkeling, kun je advies uitbrengen over leiderschap, aanvullingen op een bestaand team (werving&selectie), kun je teamcompetenties ontwikkelen vanuit verschillende werkvormen en ben je in staat om voor een groep te staan en weerstand te omzeilen.

'Empowerment, bevlogenheid en gedrevenheid zijn woorden die Gail's werkwijze en persoonlijkheid typeren. Gail is een mentor voor mij geweest; zij heeft mij bewust gemaakt van mijn competenties, veel geleerd over trainer zijn en training geven; een basis waar ik vandaag de dag nog steeds van geniet. Mocht je een stap verder willen in je persoonlijke groei en/of in je carrière, dan hoop ik dat je, net als ik, Gail tegen het lijf loopt'. Tara Dik Mental Coach en Trainer Sportception/NLperception